woensdag 21 augustus 2013

Lekker bezig....

Jullie zullen wel denken... heeft ze een nieuw blog.... horen we weer dagen niets van haar :)
Maar ik ben druk aan het naaien.... dus ben ik ook iets stiller op mijn blog en soms ook op Facebook (niet altijd, soms kan ik niet stoppen..)
De OPEN DAG voor de workshops komt steeds dichterbij, het is op zaterdag 14 september, maar de week ervoor hebben we al een drukke workshop dag (7 september) met de eerste groep  Marti and Me Club (deel 7), Ineke's Quiltcafe en de eerste les van de eerste groep van de Sashiko workshop.

En waar ben ik dan nog meer druk mee? Zo nu en dan maak ik een huisje.... ik heb er 10 bij gemaakt op vakantie, eentje op de bee van maandagochtend en eentje op maandagavond en zelfs eentje vanochtend toen ik even bij de brei- en haakdames zat :) Die staan hier nog niet op hoor, ik moet nog een nieuwe foto gaan maken...
 Ik maak blokjes voor de Farmers Wife Sampler, waar nu ook zwart/wit en wit/zwart bij is gekomen, want tenslotte schiet het al heel snel op naar de eerste les van de Farmers Wife Sampler Club op de Marti Michell methode. Dat is een mond vol, maar wel heel erg leuk! En ik moet natuurlijk wel kunnen laten zien wat ze die eerste les gaan maken/snijden :)
 In de winkel ben ik druk met uitpakken en bedenken wat ik hiermee mag gaan doen... de nieuwe Jellyroll van Zen Chic voor Moda genaamd Barcelona. Ook hebben wij hiervan de Layer Cakes gekregen!

En a.s. zondag ga ik samen met Ineke Vaillant een workshop/lecture volgen van Brigitte Heitland, de ontwerpster van deze prachtige (moderne) serie! Waarschijnlijk barst ik daarna helemaal van ideetjes....

 Ik heb alle batikstoffen gescand die eind vorige week binnen kwamen, o.a. deze mooie van Hoffman.
 En deze prachtige van Moda!
 En nog meer mooie batiks van Moda...
 En als ik dan tijd krijg, kan ik ook mijn Grootmoeder's Tuin quilt afmaken die ik met de serie MIMI maakte van Moda, we hebben nu ook de stoffen binnen die ik op de rol bestelde.
En ja, ik ben een stippelfan en deze beauties zijn van Moda!
Maar eerst ben ik hard aan het naaien aan dit voorbeeld voor de volgende Marti and Me Club, maar de mijne wordt HEEEELLL anders :) Ik ga in kerst sfeer werken met lekkere frisse kleurtjes, ik zag er wel een kerst ster in :)


En dan jeuken mijn handen om de volgende Marti and Me Club voorbeelden te gaan maken, want ook daar kan je zoveel mee doen! Kortom... ik heb amper tijd om te schrijven, maar ik probeer het wel hoor! En jullie kunnen meegenieten van al het moois wat er langs komt.

 Tussendoor zal ik ook zo nu en dan een stukje vakantie verslag maken... zodat jullie kunnen zien waar ik allemaal geweest ben (o.a. bijna 40 quiltwinkels bezocht in de USA en Canada). Foto's genoeg....

Maar nu ga ik snel weer verder naaien aan dat leuke (kerst) quiltje voor de eerste Marti and Me Club bijeenkomst van 7 september.

Groetjes,
Marina.

P.S. je kunt je ook weer aanmelden als volger, ik heb er een knopje voor aangemaakt. Dit blog is nog in aanbouw, dus regelmatig zie je weer iets nieuws verschijnen aan de zijkant. Ook de blogs die ik zelf altijd volg moeten er grotendeels nog bijgezet worden. 
En o.a. voor Dorine.... je hoeft nu die vervelende codes niet meer in te vullen als je wilt reageren op dit blog :)

3 opmerkingen:

 1. Ik kan het niet bijhouden maar vind het fantastisch wat je allemaal laat zien. Paars wordt mijn Farmerswife!! Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is weer genoeg gebeurd zo te zien en wat een mooie stofjes heb je binnen gekregen, mooiiiii die paarse.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Anne-Marie PAARS!!!! Ben zo benieuwd hoe dat gaat worden..... de mijne blijft voorlopig zwart/wit/rood :)
  Ga zometeen weer wat blokjes in elkaar naaien!
  Groetjes
  Marina.

  BeantwoordenVerwijderen